De organisatoren Robin Bierman en Tyso van Batenburg bij de Klinkenbergerplas. (Foto: PR).

The Neighbours: nieuw festival in Leidse regio

Op 29 augustus 2015 organiseren The Neighbours, Tyso van Batenburg & Robin Bierman, het eerste festival aan de Klinkenbergerplas te Oegstgeest. Dit festival staat volledig in het teken van water, strand, zomer en house! Met een dikke line-up bestaande uit de vetste DJ’s knal je de zomer uit bij The Neighbours’ Festival! Het festival is voor iedereen boven de 18 en begint om 13.00 uur.

Twee jonge ondernemers uit Noordwijk besloten begin juni een festival te gaan organiseren in de Bollenstreek. Na het zoeken naar de perfecte locatie voor dit evenement kwamen zij bij de Klinkenbergerplas uit. Volgens de heren “dé perfecte locatie voor een evenement!” Dichtbij Leiden en toch centraal in de Bollenstreek, is het festival voor iedereen goed te bereiken per fiets of met het openbaar vervoer.

Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×