Chimene Afi, Annemarie Heemskerk-De Mooij en B-juniore Yasmin Liverpool wonnen zilver. (Foto: Leiden Atletiek).

Zilver estafettevrouwen op NK Atletiek

De vrouwen van Leiden Atletiek pakten dit weekend zilver op het NK Atletiek. Het Nederlands kampioenschap atletiek voor senioren werd dit jaar voor het eerst verdeeld over vier dagen in het Amsterdamse Olympisch stadion. Het betekende dat de sprinters na hun individuele onderdelen op de slotdag nog een estafette konden lopen.

Op de slotdag mocht ze nog een keer aan de bak en wel in een team met Chimene Afi, Annemarie Heemskerk-De Mooij en B-juniore Yasmin Liverpool. Op de 4 x 100 meter veroverde dit viertal zilver met een tijd van 47.29, een nieuw clubrecord. Eindhoven Atletiek veroverde hier overtuigend het goud en Rotterdam Atletiek ging met brons naar huis.

Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×