Plassende winkeldief aangehouden bij AH XL

Gistermiddag kreeg de politie rond 16.15 uur door dat er bij de Albert Heijn aan het Bevrijdingsplein in Leiden Zuid-West een winkeldief was betrapt door het personeel. De 24-jarige winkeldievegge had boodschappentassen vol geladen en wilde zonder te betalen de winkel uit lopen. Zij werd aangehouden door winkelpersoneel van Albert Heijn en de politie werd geïnformeerd.

Mogelijk werd de spanning haar toen teveel want ze plaste ter plekke in haar broek. Ze vroeg vervolgens aan de Albert Heijn-manager of ze even naar huis mocht om een schone broek aan te trekken. Na achterlating van een telefoon en ID-bewijs, mocht ze gaan onder voorwaarde dat ze direct terug zou komen. Dat deed ze niet.

De politie ging vervolgens naar haar op zoek en agenten vonden haar in de woning van haar vriend. Zij werd alsnog meegenomen naar het politiebureau waar ze werd verhoord. Ook kreeg ze een winkelverbod voor een jaar én een dagvaarding om haar verhaal binnenkort bij de rechter uit te leggen.

Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×