Basketballer Jeroen van der List blijft ook komend seizoen bij Zorg en Zekerheid spelen. (Foto: PR).

Basketballer Van der List blijft bij ZZ

Jeroen van der List komt ook komend seizoen uit voor Zorg en Zekerheid Leiden. Vorig jaar tekende de 2.13 meter lange forward een contract voor één seizoen. Het bestuur van Zorg en Zekerheid Leiden is zeer verheugd te melden dat het overeenstemming met de 25-jarige Van der List heeft bereikt om de verbintenis met één seizoen te verlengen.

Van der List begint in Leiden aan zijn zevende seizoen in de Dutch Basketball League. Na zijn opleiding in de Verenigde Staten aan Stoneridge Prep en Indian Hills CC debuteerde de drievoudig winnaar van de Dunk Contest bij Aris Leeuwarden. Daarna kwam hij twee seizoenen uit voor EiffelTowers Den Bosch en Den Helder Kings. In 2013 en 2014 werd hij nog uitgeroepen tot Most Improved Player of the Year. Afgelopen seizoen verdedigde Van der List de kleuren van Zorg en Zekerheid Leiden.

Met het vastleggen van Van der List telt de selectie van Zorg en Zekerheid Leiden nu negenspelers. Rogier Jansen, Kasper Averink, Floris Versteeg, Mohamed Kherrazi en Worthy de Jong hadden doorlopende contracten. Bas Nelemans en Jan Driessen werden recent opnieuw vastgelegd. International Thomas Koenis werd een maand geleden aangetrokken voor de centerpositie.

Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×