Politie komt vertellen hoe fietsdiefstal te voorkomen

In de week van 31 augustus tot en met 4 september gaat de politie extra aandacht besteden aan fietsdiefstalpreventie. Daartoe gaan agenten in de omgeving van Leiden en Den Haag voorlichting geven hoe te voorkomen dat je tweewieler wordt gestolen. De politie werkt hierbij samen met onder anderen de gemeente, leerlingen van middelbare scholen en buurtpreventieteams.

Naast een promotieteam, dat preventietips gaat geven, zal een speciaal graveerteam van het Fietsdepot Haaglanden gratis een uniek framenummer graveren in fietsen. Zo’n framenummer is handig voor de politie om de eigenaar van een gestolen fiets op te kunnen sporen.

De teams komen op woensdag 3 september in Leiden langs. Het promotieteam staat ’s ochtends en s’avonds bij het stadhuis. Het graveerteam is van 9.30 tot 11.30 uur op de markt te vinden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×