De Zomerse 50 vanmiddag op Sleutelstad FM

Vanmiddag zendt Sleutelstad Radio de Zomerse 50 2015 uit. Tussen 13.00 uur en 17.00 uur presenteren Sjors Ruinard (50 t/m 26) en Olivier Bakker (25 t/m 1) de 50 grootste zomerhits aller tijden zoals ze zijn uitgekozen door de luisteraars van circa 150 radiozenders in Nederland en België.

De afgelopen periode kon er gestemd worden op de zomerhits en afgelopen maandag werd de definitieve lijst voor 2015 bekend gemaakt. De (nieuwe) nummer 1 is de Lambada van Kaoma. Het is de eerste keer dat het nummer uit 1989 de 1e plek bereikt.

De grootste hit van deze zomer is Parijs van Kenny B.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline