Presentatoren Sven Brandenburg en Melle Tuik bij de Zomerse 50 van vorig jaar. (Foto: Emile van Aelst).

Stemmen kan nog voor Zomerse 50 op Sleutelstad

De uitzending van de Zomerse 50 is inmiddels een vaste waarde op Sleutelstad. Elk jaar in de tweede helft van augustus zijn de vijftig grootste zomerhits aller tijden bij Sleutelstad te horen. En de luisteraars kunnen zoals altijd helpen met de samenstelling. Via www.zomerse50.nl kan nog tot en met 15 augustus worden gestemd.

Onder alle stemmers verloot de organisatie drie zomerpakketten met daarin tal van vakantie-attributen, zoals een zonnebril, slippers, strandbal, zonnebrandcrème en een aantal grappige en leuke goodies. Ook valt er een coronaproof weekendje weg in Nederland te winnen.

Op maandag 16 augustus wordt de lijst bekendgemaakt. De zaterdag erna, op 21 augustus, wordt deze bij Sleutelstad uitgezonden tussen 13.00 en 17.00 uur.

Vorig jaar was Banana van Conkarah en Shaggy de populairste zomerhit.

Regio Sleutelstad 30 Zomerse 50


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×