De heer en mevrouw Duwaer uit Waalre kregen van hun kinderen een bezoek aan Leiden cadeau. Gisteren bezochten ze Naturalis en vandaag kwamen ze op bezoek in de Hortus. (Foto: PR).

Hortus Botanicus verwelkomt 100.000ste bezoeker

De Hortus botanicus heeft vanmorgen de 100.00ste bezoeker van 2015 verwelkomd. Het 425-jarig jubileum van de Hortus trekt veel bezoekers uit binnen- en buitenland. Er is ook in het najaar en in de winter nog van alles te doen. In september is het feest voor kinderen en families, de Hortus staat van 5 tot 27 september 2015 vol met aquaria en terraria tijdens de AquaHortus. Begin oktober opent een nieuw tuinonderdeel: de Chinese kruidentuin. En in de wintermaanden is er een gevarieerd programma met een Ikebanatentoonstelling, (zondag)wandelingen en Hortus-colleges.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×