School of Life on Tour bezoekt van 14 tot en met 20 september de Meelfabriek in Leiden. Iedereen met interesse kan zich opgeven voor de lessen. (Afbeelding: PR, foto's: Ivo van Spronsen.)

Filosofische School of Life doet Leiden aan

Leren over liefde, vriendschap, geluk en beslissen. Het zijn lessen waarover over je geen vakken kunt volgen op school. Toch zijn het aansprekende onderwerpen waar iedereen graag succesvol in is. Het was voor de Britse-Zwitserse filosoof Alain de Botton reden om ‘The School of Life’ op te richten. De Amsterdamse vestiging gaat dit najaar ‘on tour’ en is van 14 tot en met 20 september in de Meelfabriek in Leiden.

In Leiden zal The School of Life een deel van de Meelfabriek inrichten als forum. Tijdens vier interactieve colleges kunnen deelnemers meer kennis krijgen over het vinden van de droombaan, rust in het hoofd, het maken van keuzes en het voeren van betere gesprekken. Ieder college kost 43 euro en duurt tweeënhalf uur. Verder is er een pauze met drankjes en na afloop is er nog ruimte om verder te praten over de lesstof. Aan iedere klas kunnen maximaal 35 mensen deelnemen.

Wie geïnteresseerd in de filosofie van Alain de Botton of meer wil weten over de colleges (inschrijving en tijden) kan terecht op de website van The School of Life.

 

Cultuur Leiden Science


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×