Inbreker gepakt na inbraak aan Hogewoerd

De politie heeft gisteren aan 22-jarige Leidenaar opgepakt die ervan wordt verdacht te hebben ingebroken in een woning aan de Hogewoerd. Ook is hij waarschijnlijk verantwoordelijk voor een auto-inbraak.

Rond 7.45 uur kreeg de politie gistermorgen een inbraakmelding. Een man had ingebroken in een woning aan de Hogewoerd en was er vervolgens vandoor gegaan. Agenten wisten de verdachte rond 8.15 uur in een woning in Leiden aan te houden. De man is een bekende van de politie.

Hij is voor verhoor overgebracht naar het politiebureau. Vermoedelijk is hij verantwoordelijk voor nog meer inbraken. De politie onderzoekt dat.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×