Spannende vangst voor magneeetvissers

Olav Quellhorst had vandaag een opwindende dag. De jeugdige Leidenaar ging met een vriendje magneetvissen bij de brug over de Trekvliet bij de¬†Vrijheidslaan. De buit: een breekijzer en twee opengebroken kluizen. Leeg. Dat wel. “En morgen gaan we terug met een extra magneet, want er ligt ook nog een scooter. Die kregen we er nu niet uit,” aldus de 13-jarige Leidenaar.

Agenten die een kijkje kwamen nemen hebben er niet veel vertrouwen in dat ze de kluizen kunnen koppelen een oude inbraken. “Op de kluizen is geen merk of type-aanduiding te vinden en ze liggen zo te zien al lange tijd in het water.”

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Je bent nu offline