In april was het koningspaar ook in Leiden in verband met de Koningsspelen. (Archieffoto: J.P. Kranenburg)

Koningspaar bezoekt China-bijeenkomst Universiteit

Donderdag 1 oktober zijn Koning Willem-Alexander en koningin Máxima in Leiden. Zij zullen de bijeenkomst ‘‘China in Nederland’’ bijwonen op de Universiteit Leiden. Op deze manier is het Koningspaar goed voorbereid als zij eind oktober op staatsbezoek gaan naar China .

De Universiteit Leiden is de enige Universiteit waar studenten de opleiding Chinastudies kunnen volgen. Op deze opleiding kan taal en cultuur worden bestudeerd. Koning Willem-Alexander en Koningin Màxima ontmoeten in Leiden vertegenwoordigers die betrokken zijn bij de samenwerking tussen Nederland en China.

Cultuur Leiden Koningspaar


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×