Timo Gubbens werd vanavond door burgemeester Lenferink opnieuw beëdigd als raadslid voor D66 in de gemeente Leiden. (Foto's: Chris de Waard).

Timo Gubbens opnieuw geïnstalleerd als raadslid voor D66

Timo Gubbens is vanavond geïnstalleerd als raadslid voor D66 Leiden. Hij volgt Galith Mol op die in de laatste vergadering voor het zomerreces afscheid nam van de gemeentepolitiek. Gubbens gaat zich bezighouden met de portefeuille bestuur, dienstverlening en veiligheid. “Ik zal namens D66 het aanspreekpunt zijn voor burgerinitiatieven en de wijkraden,” zegt Gubbens die het ook belangrijk vindt dat alle inwoners zich veilig voelen en 24 uur per dag veilig over straat kunnen.

Gubbens was eerder raadslid voor D66 in Leiden in de periode 2010-2014. Bij de verkiezingen in maart vorig jaar  viel hij net buiten de boot, maar was wel de eerste opvolger. D66 heeft in Leiden 12 zetels en dus was de kans groot dat hij tussentijds alsnog opnieuw raadslid zou kunnen worden en dat is nu dus ook gebeurd.

Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×