De voorstelling 'Boer' vindt volgende week plaats. (Foto's: PR, Maaike Lek).

Voorstelling Boer in openluchttheater De Leidse Hout

De voorstelling ‘Boer’ van theatermakers Roggeveen/Olijerhoek vindt volgende week donderdag plaats in de Leidse Hout. Tijdens de voorstelling wordt de toeschouwer vanaf het theehuis naar het openluchttheater ‘meegenomen in het verhaal’.

Het toneelstuk vertelt het verhaal van een boer. De jonge boer heeft nooit zijn moeder gekend, aangezien zij na zijn geboorte overleed. Maar zij verschijnt soms nog bij volle maan. Nu ook zijn oude vader op sterven ligt, wil boer dat zijn vader zijn overleden vrouw nog één keer kan zien. “Op donderdag 17 september is het geen volle maan, maar tijdens de voorstelling gaan we ons best doen om de moeder te laten verschijnen”, aldus acteur en theatermaker Erik Olijerhoek.

Kaarten

Het stuk wordt volgende week donderdag drie keer opgevoerd, namelijk om 20:00, 21:00 en 22:00 uur. Zorg wel dat je er 10 minuten voor tijd aanwezig bent. De voorstelling begint bij ‘Theehuis De Leidse Hout’. Kaarten zijn voor 9 euro te koop op de site van Roggeveen/Olijerhoek.

Maaike Lek was vandaag bij een repetitie voor het toneelstuk in De Leidse Hout.  Zij maakte een paar foto’s.

Cultuur Leiden De Leidse Hout


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×