Ruim 1200 scholieren nemen deel aan 'Kunstshot', een evenement waar jongeren kennis maken met het Leidse kunst- en cultuuraanbod. (Foto: PR).

Ruim 1200 scholieren nemen deel aan Kunstshot

Een recordaantal van 1268 scholieren neemt volgende week deel aan het Leids CKV-festival ‘Kunstshot’. Het evenement wordt vrijdag 18 september voor de 17e keer georganiseerd. Het festival is bedoeld om de scholieren kennis te laten maken met het cultuuraanbod in Leiden. Voor het complete programmaoverzicht zie: www.kunstshot.nl

Het evenement wordt georganiseerd voor de Cultureel Kunstzinnige Vorming-leerlingen uit de vierde klas van het voortgezet onderwijs. De jongeren krijgen een programma van beeldende kunst, theater, muziek, literatuur, erfgoed en dans. Dit jaar doet ook poppodium Gebr. de Nobel mee met een rondleiding achter de schermen. Het volledige programma vindt je op de website.

Cultuur


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×