Ladies Run bracht tijdens de eerste lustrum ruim tienduizend euro op. (Foto: PR).

Ladies Run brengt ruim tienduizend euro op

De Leidse Ladies Run vierde dit jaar haar vijfde verjaardag. Daarnaast heeft de Ladies Run door inschrijvingen en donaties 10.195 euro bijeen gebracht. Dat geld wordt besteed in het Willem-Alexander Kinderziekenhuis (WAKZ) in Leiden. “Het geld wordt besteed aan het opknappen van de kamers voor tieners in het ziekenhuis. Ook komt er een ‘chillkamer’,”vertelt Edmond Rings, afdelingshoofd van LUMC, WAKZ en Erasmus MC.

Ondanks het slechte weer was er toch een redelijke opkomst van lopers. Slechts een enkeling had zich laten weerhouden door de regenbuien. Rings van het LUMC had wel willen lopen, maar mocht niet omdat hij man is. Sportschool Vrouwfit verzorgde de warm up waarna de vrouwen vijf of tien kilometer liepen.

Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×