De voetgangersdoorgang van de fietsenstalling onder de taxi's is sinds vandaag geopend. (Foto: Gemeente Leiden).

Extra ingang geopend fietsenstalling Leiden Centraal

Er is vandaag een extra ingang voor voetgangers geopend bij de fietsenstalling onder de taxi’s tegenover station Leiden Centraal. De gemeente geeft aan dat er niet te veel doorgangen geopend kunnen worden, aangezien er dan geen toezicht meer gehouden kan worden.

In eerste instantie was er maar één ingang geopend, aan de andere zijde van de stalling. Dit betekende voor de vele fietsers dat zij een stuk moeten omlopen om van de stalling naar het station te komen en vice versa. Hierop leverde GroenLinks-raadslid via Twitter commentaar.

Advertentie

Leiden fietsenstalling


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×