Gewapend met schepnetten gaan vrijwilligers van GroenLinks aanstaande dinsdag het plastic in de Leidse singels te lijf. (Archieffoto's: Chris de Waard).

GroenLinks gaat weer plastic vissen

Aanstaande dinsdag gaan vrijwilligers van GroenLinks Leiden met een aantal sloepen van Bootjes en Broodjes het water op om de Leidse singels van plastic te ontdoen. Met dat plastic vissen wil de partij de aandacht vestigen op het belang van schone grachten en een betere waterkwaliteit.

plasticvissen2Rond 19.30 uur zijn de bootjes weer terug en worden er naar verwachting weer tientallen vuilniszakken met plastic uitgeladen.

Wie mee wil, is welkom en kan zich met of zonder schepnet melden op de Blauwpoortsbrug. Daar vertrekken de plasticvissers dinsdag om 18.00 uur. Opgeven kan bij duoraadslid Koen Haer via koen_haer@hotmail.com.

Leiden Politiek Plastic Vissen


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×