In Boutique Hotel De Barones van Leyden werd zondagmiddag de eerste bijeenkomst gehouden van Pink Business Link. Voortaan is er elke derde zondag van de maand zo'n borrel. De eerstvolgende op zondag 18 oktober. (Foto: Chris de Waard).

Pink Business Link: Roze ondernemersnetwerk in Leidse regio

Na steden als Rotterdam (Mankracht) en Den Haag (Hoflounge) heeft nu ook Leiden een eigen netwerkborrel voor ‘roze ondernemers’: Pink Business Link. Initiatiefnemers zijn Lorenzo van Beek (Boutique Hotels Leiden) en de Voorschotense VVD-fractievoorzitter Nanning Mol.

Gistermiddag was de eerste bijeenkomst. Een zondagmiddagborrel met PrinsjesdagĀ als thema. VVD Tweede Kamerlid Mark Habers hield, als gastspreker, een vlammend betoog over het succes van het huidige kabinetsbeleid. “De economie trekt aan, de werkloosheid daalt, mensen krijgen weer meer te besteden,” zo hield hij zijn gehoor voor.” Die toehoorders bestonden uit een kleine twintig ondernemers uit Leiden en omgeving. Allemaal mannen, maar dat hoeft niet zo te blijven vinden Nanning en Lorenzo die hopen dat de bijeenkomsten uitgroeien tot een maandelijkse borrel waar homoseksuele ondernemers (m/v) in ontspannen sfeer kunnen borrelen en netwerken.

Is het nodig? Zo’n netwerk? Lorenzo vindt in elk geval van wel: “De Leidse regio kan hier en daar best een extra kloddertje roze gebruiken en het is bovendien gewoon een leuke manier om op een ontspannen manier met elkaar kennis te maken. Een plek voor roze ondernemers en professionals om elkaar te leren kennen.”

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×