Carel ‘Apple’ opent route van Leidse Ontdekkingen

De Route van Leidse Ontdekkingen is afgelopen weekeinde officieel geopend tijdens de start van de Nacht van Kunst en Kennis. Rector Magnificus Carel Stolker lanceerde als openingshandeling de bijbehorende app voor de mobiele telefoon: “Ik ben nogal van de appjes, mijn kinderen noemen me daarom al Carel Apple,” zo onthulde de hoogste universiteitsbaas.

Bedenker van de route is de Leidse professor Ton van Raan. Hij vertelde na de lancering aan Chris de Waard over de waarde van de route: “De universiteit en de stad moeten samen optrekken in het promoten van Leiden als Stad van Ontdekkingen”.

De app is gratis te downloaden via de website www.leidendiscoveries.nl of in de verschillende app-stores.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline