(Foto: Archief)

Koraalzang oefenen in de Hooglandse Kerk

Net als ieder jaar organiseert de 3 October Vereeniging ook vanavond weer een oefenavond voor de Koraalzang in de Hooglandse Kerk. Iedereen die op zaterdag 3 oktober in het Van der Werfpark goed uit de verf wil komen, moet er vanavond sowieso bij zijn.

De avond staat onder leiding van dirigent Wim de Ru. Concordia, Werkmans Wilskracht en Die Schlűsselstadtmusikanten zorgen voor de muzikale begeleiding. In de Hooglandse Kerk worden vanaf 19.30 uur de koraaliederen geoefend, die op 3 oktober zullen klinken. Voor alle aanwezigen is er alle gelegenheid om de keel alvast te laten wennen aan de vaak lastige teksten en toonhoogtes.

Meer informatie over het volledige programma van de 3 October Vereeniging vind je op de website.

Cultuur Leiden Nieuws 3 Oktober 2015


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×