(Foto: J.P. Kranenburg)

SKL wordt Floreokids

Stichting Kinderopvang Leiderdorp (SKL) is de afgelopen jaren flink gegroeid. In 1967 gestart met 1 peuterspeelzaal, biedt de organisatie nu kinderdagverblijf, peuteropvang, vve peuterspeelzalen en buitenschoolse opvang op 14 locaties in Leiderdorp, Hoogmade en Leiden.

Bij die groei hoort een nieuwe naam en een nieuw, eigentijds gezicht. Vanaf 21 september heet SKL: FloreoKids. Waarmee de organisatie niet alleen wil laten zien dat het zelf groeit, maar vooral dat het betrokken is bij de groei van haar kinderen. Kinderen, die alle ruimte krijgen om te groeien, bloeien, floreren.

Ik groei, ik bloei
Met de slogan ‘groeien doe je samen!’ wil FloreoKids bovendien aangeven niet alleen betrokken te zijn bij de groei van kinderen, maar ook bij de lokale samenleving. Ter gelegenheid van de introductie van de nieuwe naam en het nieuwe gezicht plantte kinderen maandag 21 september samen met wethouder Gardeniers uit Leiderdorp een boompje (Rode Sierkers) bij Kindcentrum Hoftuyn in Leiderdorp. Daarnaast planten kinderen deze week op alle Floreo-locaties bloembollen en maken zij knutselwerkjes met het thema floreo (ik groei, ik bloei).

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×