(Foto: PR)

Parkfeest in de Zeeheldenbuurt

In de Zeeheldenbuurt wordt aanstaande zaterdag 26 september het Parkfeest georganiseerd. Van 15.00 tot 18.00 uur is het feest in het Zeeheldenpark en daarna is er de mogelijkheid om van 17.30 tot 19.30 uur na te genieten met een hapje en drankje in Speeltuin Ons Eiland.

Tijdens het Parkfeest stelt wethouder Roos van Gelderen de projectleiders van een aantal wijkvisieprojecten voor. Tussen december 2013 en oktober 2014 heeft de Zeeheldenbuurt zelf een wijkvisie en uitvoeringsprogramma gemaakt met voorstellen om de buurt te verbeteren.

Zeeheldenbuurt Bakt!
Er zijn veel gratis workshops en voor alle leeftijden is de wedstrijd Zeeheldenbuurt Bakt! Maak jij de lekkerste taart of cupcake? Neem je creatie mee naar het Parkfeest. Prijsuitreiking om 17.30 uur in de speeltuin. Voor wie niet bakt, kom van alle taarten proeven en vul een juryrapport in!

Hapjes en drankjes
Voor ondernemers in de buurt is er een netwerkpoint om met elkaar kennis te maken onder het genot van een hapje en drankje, met onder meer een gratis proeverij van Batavia Coffee en warme maiskolven en Turkse broodjes van Omer Tantuni.

Vanaf 17.30 uur is in Speeltuin Ons Eiland de afsluiting van het Parkfeest. Met hapjes, drankjes en activiteiten voor kinderen.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×