(Foto: PR)

Doneer een Kinderzwerfboek!

Op woensdag 7 oktober is het Nationale Kinderzwerfboekdag. In heel Nederland worden op deze dag kinderboeken uit zwerven gestuurd. Kinderzwerfboek-stations roepen kinderen op om op 7 oktober gelezen kinderboeken in te leveren. Het boek krijgt een zwerfsticker opgeplakt en kan beginnen aan een spannend zwerfavontuur.

In de Merenwijk op Lauwerbes 19 is Kinderzwerfboek-station Bessenbiep geopend. Kinderen halen hier een boek om thuis te lezen en laten het weer ergens achter voor een ander kind. Een zwerfboek kan je tegenkomen in wachtkamers, treinen, hotels, kinderboerderijen en natuurlijk een Kinderzwerfboek-station. Hier vind je ook de speciale zwerfstickers.

Breng een boek
De Kinderboekenweek start op 7 oktober. Kinderzwerfboek, een initiatief van Nationaal Fonds Kinderhulp, vindt dat er boeken moeten zijn voor alle kinderen. Lezen is cruciaal voor de ontwikkeling van ieder kind. Daarom roept Kinderzwerfboek-station BessenBieb kinderen op om op 7 oktober gelezen kinderboeken te brengen. Wie weet zien ze gelijk een leuk boek om thuis te lezen en daarna weer uit zwerven te sturen!

Meer informatie en de adressen van Kinderzwerfboek-stations vind je op de website.

Logo-Kinderzwerfboek1

Cultuur Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×