(Foto: PR)

Nieuw talent gezocht voor Kunstbende 2016

Na de spannende finale van Kunstbende 2015 afgelopen zaterdag in de Westergasfabriek in Amsterdam is het tijd voor het nieuwe lading aan talent. Ben je tussen de 13 en de 18 jaar oud en heb je een talent? Meld je dan aan voor Kunstbende 2016!

Van maart tot en met mei 2016 vinden dertien voorrondes plaats in heel Nederland en krijg je de kans om te laten zien wat je in huis hebt. Jaarlijks doen zo’n 3500 jongeren aan Kunstbende mee. De wedstrijd bestaat uit acht categorieën: dans, DJ, expo, fashion, film, muziek, taal en theater.

Afgelopen zaterdag stond de Leidse DJ Flor, ook wel bekend als Florent Labrujère, in de finale van de DJ-wedstrijd. De jonge DJ bracht niet de eerste prijs mee naar huis maar kreeg wel veel lof.

Cultuur Leiden Nieuws Regio Kunstbende


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×