Tiener DJ Flor heeft gisteren de halve finale van talentenjacht Kunstbende gehaald. (Foto: PR).

Piepjonge Leidse DJ wint Kunstbende Zuid-Holland

De 12-jarige Leidse DJ Flor (Florent Labrujère) heeft gisteren tijdens de talentenjacht Kunstbende Zuid-Holland de eerste prijs in de categorie DJ in de wacht gesleept. Hij gaat daarmee door naar de landelijke halve finale. Ook waren er eerste prijzen voor de Leidse Merel Drop in de categorie expo, en voor Sidney in de categorie dans. Zij gaan direct door naar de landelijke finale.

In poppodium het Paard van Troje in Den Haag vond gisteren de finale van Kunstbende Zuid-Holland plaats. Kunstbende is een landelijke talentenjacht voor kinderen van 13 t/m 18 jaar oud. De wedstrijd is onderverdeeld in de categorieën expo, taal, theater, fashion, dans, muziek, film en DJ. De talentenjacht bestaat dit jaar 25 jaar.

Finale

Kunstbende Zuid-Holland 2015 winnaars

De winnaars van Kunstbende Zuid-Holland 2015. (Foto: PR).

De halve finale in de categorie DJ vindt plaats op zaterdag 5 september in Club Air te Amsterdam. Als DJ Flor zich daar weet te bewijzen, gaat hij door naar de landelijke finale op 26 september in de Westergasfabriek in Amsterdam. De Leidenaren Merel Drop (categorie expo) en Sidney (categorie dans) hebben zich daar al voor geplaatst. Voor de volledige uitslag van Kunstbende Zuid-Holland ga je naar de site van Popunie.

Holland’s Got Talent

Florent Labrujère deed vorig jaar mee aan ‘Holland’s Got Talent’. Hij strandde op 27 september in de eerste liveshow van het televisieprogramma van RTL.

Cultuur Kunstbende


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×