In de Stevenshof wordt een bijeenkomst voor buurtbewoners georganiseerd, waar zij kunnen aangeven welke activiteiten zij graag zouden willen zien in de wijk. (Archieffoto:

Bijeenkomst over welzijn Stevenshof

Bewoners uit de Stevenshof zijn op donderdagmiddag 8 oktober welkom om te vertellen wat ze graag zouden doen in hun wijk. Professionals in de wijk willen zich inzetten om te zorgen dat meer mensen activiteiten in hun wijk vinden die bij hen passen. Radius en Libertas willen zo het welzijn in de wijk verbeteren.

Vrijwilligers van verenigingen zijn ook welkom om aan te geven wat zij kunnen betekenen voor de wijk. Medewerkers van Radius en Libertas die weten wat er al in de wijk te doen is, zullen aanvullende informatie geven.

Welzijn op recept
Opmerkingen, wensen en suggesties van de aanwezigen worden gebruikt bij het ontwikkelen van een nieuw project ‘Welzijn op recept’ in de Stevenshof. Huisartsen gaan in de toekomst recepten uitschrijven waarop deze welzijnsarrangementen staan. Het doel is dat meer mensen in de wijk zich beter gaan voelen: meedoen is gezond!

De bijeenkomst duurt van 17.00 tot 18.00 uur. Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar Annet Gijsman (Stichting Radius). Bij aanmelding krijg je bericht over de locatie van de bijeenkomst.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×