Steve Jobs opent Leiden Film Festival

Het Leiden International Film Festival heeft een première te pakken om de tiende editie te openen op 30 oktober. De film Steve Jobs zal dan daar voor het eerst in Nederland te zien zijn. Dat maakte de organisatie van het festival vandaag bekend.

De film, geregisseerd door Oscar-winnaar Danny Boyle, schetst een persoonlijk portret van de oprichter van Apple. De rol van Jobs wordt vertolkt door Michael Fassbender, bekend uit films als 12 Years a Slave, X-Men: First Class en Inglourious Basterds.

Het volledige programma van het Leiden Film Festival wordt op 14 oktober bekend gemaakt. Steve Jobs draait op 3 december in de rest van Nederland in de bioscoop.

Cultuur Leiden LIFF2015


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×