Weekend van de Wetenschap en bijzonder wetenschapsnieuws

Het Weekend van de Wetenschap vindt plaats op 3 en 4 oktober. Onderzoekers laten mensen kennis maken met wetenschap en zij laten zien dat wetenschap overal is, niet alleen maar op de universiteit of in laboratoria. Wat valt er allemaal te ontdekken? Sophie van der Hart sprak hierover met Ionica Smeets, zij is de ambassadrice van dit weekend en wetenschapsjournaliste.

 

 

Redactrice Irene Garofalo bracht ons het laatste nieuws uit de wetenschap van de afgelopen week. Zij vertelde over lachende baby’s, samenwerkende konijnvissen, stromend water op Mars en nog veel meer verrassend wetenschapsnieuws.

 

 

 

Leiden Science


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×