Leidse in Den Haag beroofd van laptop

Een 18-jarige Leidse is gistermiddag op het Oranjeplein in Den Haag beroofd van haar laptop. Een jongen op een zwarte scooter reed op haar af toen zij over het plein liep tussen de Van Hogendorpstraat en Van der Duynstraat.

Het Leidse slachtoffer dacht dat de jongen iets wilde vragen, maar zag dat de jongen plots gas gaf. Hij gaf haar een duw waardoor de Leidse ten val kwam. Ondertussen werd haar laptoptas uit haar handen gerukt. De dader reed daarna weg in de richting van de Spinozastraat, waar hij ook vandaan kwam.

Signalement
De jongen is naar schatting 20 jaar, heeft een bol gezicht en een stevig of breed postuur. Hij droeg tijdens de overval zwarte schoenen, een zwarte, glimmende, gewatteerde Moncler jas met logo op linker mouw en droeg een blauwe, vlekkerige spijkerbroek. Ook droeg hij een pet. De jongen reed op een zwarte scooter. Hij had een big shopper van Action bij zich.

112 Sleutelstad


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×