(Foto: Archief)

Inschrijvingen voor de Leiden Marathon gaan van start

De inschrijvingen voor de 26e Leiden Marathon openen dinsdag 6 oktober om 12.00 uur.  Je kunt dan op de website van Leiden Marathon inschrijven voor de vier verschillende marathons die plaatsvinden op zaterdag 21 mei en zondag 22 mei.

Op zondag 22 mei vindt de hele marathon, de 42 kilometer, de 21 km van Zorg en Zekerheid, de 10 km van Heerema Marine Contractors en de CORPUS Kidsrun plaats. Ook vindt de 5 km van Ton van Bemmelen Sports Night Run plaats op zaterdagavond 21 mei.

Chips en mediapakketten
Tijdens de 26e Leiden Marathon wordt de tijdregistratie gedaan met een speciale Racetimer chip. Dat betekent dat vloermatten de lopers registreren bij de start en finish. De chip zit achterop het startnummer zodat de tijden precies worden bijgehouden.

Maar er zijn voor de loper van de jaarlijkse marathon nog meer voordelen. Je krijgt een volledig gratis mediapakket, waarin een gratis foto, een gratis video, gratis sms-service naar drie 06-nummers, gratis trackingservice, overzichtelijke uitslagen, een leaderboard en een totaalklassement.

Win een massage
Als je Leiden Marathon een duimpje omhoog geeft op Facebook maak je kans op een Hot Stone Massage of Ontspanningsmassage naar keuze. Hiervoor hoef je niet ingeschreven te zijn voor de marathon. De actie loopt tot 8 oktober 12.00 uur.

Meer informatie over de 26e editie van Leiden Marathon vind je op de website.

Leiden Nieuws Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×