Gemeente organiseert Integratiediner

De gemeente Leiden organiseert op donderdag 8 oktober voor de vierde keer het Intergratiediner. Op deze dag koken duizenden mensen met verschillende achtergronden op honderden locaties gerechten met elkaar en voor elkaar.

Op het stadhuis zijn jongeren en ouderen van verschillende organisaties uit Leiden te gast bij Roos van Gelderen, wethouder Jeugd, Zorg en Welzijn. Stichting Omalief, Stichting Radius, Leidse Hockey Club Roomburg en veel andere organisaties zullen bij deze avond aanwezig zijn. Tijdens het diner bespreken zij onderwerpen die passen bij het thema van het Intergratiediner ‘inzetten voor elkaar’. Hoe zetten ouderen en jongeren zich in voor de samenleving in Leiden?

Vieren van verschillen
Doel van het Nationaal Integratiediner is het ‘vieren van verschillen’. Op deze avond laten duizenden Nederlanders zien dat verschillen tussen mensen niet eng of lastig zijn, maar juist waarde toevoegen. Zowel voor individuele mensen als voor de organisaties waarin zij actief zijn. Een ontspannen en smakelijke manier om elkaars cultuur en achtergronden te ontdekken en om elkaar beter te leren kennen en te begrijpen. Een ontspannen en smakelijke manier om elkaars cultuur en achtergronden te ontdekken en om elkaar beter te leren kennen en te begrijpen.

Kijk voor meer informatie over het Nationaal Integratiediner en diners bij jou in de buurt op de website.

Leiden Nieuws Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×