(Foto: PR)

Gemeente Leiden wint Climate Makeover

De gemeente Leiden heeft de wedstrijd van de Climate Makeover gewonnen. Met hulp van MVO Nederland en Klimaatplein.com wordt er een manier gezocht om de gemeente Leiden een zo klimaatneutrale bedrijfscvoering te behalen. MVO Nederland volgt de organisatie het hele jaar door en doet verslag van het traject op Klimaat coalitie.

Sinds november vorig jaar hebben zo’n driehonderd bedrijven en organisaties zich aangemeld voor de Klimaatcoalitie. Daarmee beloven ze zo snel mogelijk, maar uiterlijk in 2050 klimaatneutraal te zijn en binnen vijf jaar al belangrijke stappen te zetten. Om nog meer organisaties te stimuleren heeft MVO Nederland de Climate Makeover in het leven geroepen.

MVO Nederland inspireert, verbindt en versterkt bedrijven en sectoren om steeds verdergaande stappen te zetten op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen, MVO. ‘Samen veranderen’ is het motto van de nationale kennis- en netwerkorganisatie.

Advertentie

Economie Leiden Nieuws gemeente


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×