(Foto: Joke Ouwehand)

Rumor di Mare in buurtcentrum de Kooi

Het Leids Zeemanskoor Rumor di Mare zingt zondag 11 oktober in het buurtcentrum de Kooi aan de Driftstraat 49 in Leiden. Het koor brengt van 14.30 tot 16.00 uur meerstemmige zeemanssmart en traditionele shanties en liederen van de zee. Iedereen is welkom, hoe meer publiek er is hoe leuker het wordt. De toegang is gratis.

Zeemanskoor Rumor di Mare uit Leiden onderscheidt zich door een uitgebreid en eigenzinnig repertoire en is winnaar van diverse festivals. De leden komen uit de gehele Leidse regio. Tijdens optredens in binnen- en buitenland vertolkt het koor als geen ander de sfeer van de traditionele shanties en zeemansliederen, maar ook roeiliederen vanuit de hele wereld. Onder professionele leiding van dirigent Harm Huson, en met begeleiding van diverse muzikanten, wordt met een internationaal repertoire van bekende en vooral ook minder bekende liederen opgetreden.

Het optreden van Rumor di Mare vindt plaats van 14.30 tot 16.00 uur in Buurtcentrum de Kooi, Driftstraat 49. Toegang is gratis. Meer informatie over het Leids Zeemanskoor Rumor die Mare vind je op de website of de Facebook pagina.

 

Cultuur Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×