Vierde Sportcongres Leiden bespreekt vrijwilligersbeleid en de gezonde sportkantine

Op woensdag 4 november vindt voor de vierde keer het Leidse Sportcongres plaats. Het evenement wordt gehouden aan de Haagse Schouwweg, in het hoofdkantoor van Zorg en Zekerheid, dat het congres medeorganiseert. “Iedereen die sport hoog in zijn of haar agenda heeft staan is van harte welkom”, vertelt de organisatie.

Tijdens het congres worden workshops gehouden, met onder meer fondsen en sponsoring, vrijwilligersbeleid en de gezonde sportkantine als onderwerpen. Het programma duurt van 19.00 uur tot 22.00 uur, met afsluitend een borrel.

Aanmelden voor het Sportcongres Leiden kan via deze link.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×