Twee verdachten van woninginbraak aangehouden

Agenten hebben vrijdagavond  twee mannen aangehouden die aan het inbreken waren in een huisje op het Vlietpark. De politie werd rond 22.00 uur getipt dat het duo zich verdacht ophield bij de huisjes op het park en de agenten gingen meteen een kijkje nemen. Bij een van de huisjes zagen ze twee mannen aan een raam rommelen. Zij hielden hen direct aan op verdenking van inbraak.

Bij één van hen werd een voorwerp aangetroffen dat afkomstig was uit de woning. In de onmiddellijke nabijheid werd bovendien een nepwapen gevonden. De agenten brachten de mannen, Leidenaren van 33 en 49 jaar oud, naar het politiebureau voor verhoor. Het nepwapen werd in beslag genomen.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×