Fans van The Beatles kunnen hun hart ophalen in de 'Four Reasons zaal' van het Best Western City Hotel in Leiden. (Foto: PR).

Internationale Beatles' verzamelaarsbeurs in Leiden

Fans van The Beatles kunnen op zondag 25 oktober terecht in het Best Western City Hotel aan de Lange Mare in Leiden. In de ‘Four Reasons zaal’ van het hotel vindt “BEAT-MEET” plaats. Deze internationale Beatles’ verzamelbeurs wordt voor de 34ste keer georganiseerd. Voor het evenement komen bezoekers vanuit de hele wereld (zelfs vanuit Australië en de Verenigde Staten) naar Leiden.

Op de beurs ontdekken bezoekers duizenden LP’s, singletjes, CD’s, DVD’s, boeken, bladen,video’s en memorabilia van de band. De voorwerpen liggen er te kijk, te koop of te ruil. Het aanbod belooft spectaculair te zijn, aangezien er standhouders uit Engeland, Duitsland en Nederland worden verwacht.

Luca Perasi

De Italiaanse schrijver Luca Perasi is te gast bij ‘BEAT-MEET’ dit jaar. (Foto: PR)

Paul McCartney
Het thema is dit jaar ‘de songs van Paul McCartney & The Beatles’. Speciale gast is Luca Perasi uit Italië, de schrijver van ‘Paul McCartney: Recording Sessions (1969-2013)’ een boek over de meer dan 400 liedjes die Paul McCartney opnam sinds de Beatles uit elkaar gingen. Daarnaast is er een presentatie van “The Beatles Compleet”, een recent verschenen boek over alle songs van The Beatles.

Ruilen en verkopen
Bezoekers kunnen hun Beatles platen of memorabilia meenemen om te ruilen/verkopen of vrijblijvend te laten taxeren. Ook aanwezig zijn de Paul McCartney- en Beatles fanclubs. En er is Live muziek van singer/songwriter Willem Bodhi.

De dag wordt georganiseerd door Franck Leenheer in samenwerking met beatlesfanclub.nl. De beurs is open van 11.00 tot 16.00 uur. Entree bedraagt 5 Euro.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×