Het Levendaal gaat een week op slot voor autoverkeer. De straat wordt opnieuw geasfalteerd en de containers bij de supermarkt verdwijnen onder de grond. (Foto's: Chris de Waard).

Levendaal week lang afgesloten voor auto's

Het Levendaal wordt eind van de maand een week lang afgesloten voor verkeer. Ook parkeren  is dan niet mogelijk. De weg wordt tussen de Geregracht en de Plantagelaan opnieuw geasfalteerd. Ook pleegt de gemeente onderhoud aan de parkeervakken en trottoirs en worden de bovengrondse containers bij supermarkt Dirk vervangen door ondergrondse containers.

Onderhoud_LevendaalTijdens de werkzaamheden is de rijbaan tussen de Geregracht en de Plantagelaan afgesloten voor autoverkeer. Fietsers en voetgangers kunnen wel van het Levendaal gebruik maken. De werkzaamheden gaan dag en nacht door.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×