Cursus 'Peuter in Zicht' bij Centrum voor Jeugd en Gezin

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) organiseert in Leiden de cursus ‘Peuter in Zicht’ voor ouders met kinderen van 1,5 tot 4 jaar. Op 27 oktober vindt de eerste avond plaats. Op 3, 10 en 17 november vinden de andere cursusavonden plaats.

Veel ouders hebben vragen over de ontwikkeling van hun peuter en over de manier waarop deze zich gedraagt. De CJG-cursus ‘Peuter in zicht’ biedt antwoorden. Zo wordt er informatie gegeven over het omgaan met koppig en driftig gedrag. Maar ook over de ontwikkelingsfasen die jouw peuter doorloopt en wat je wel en niet van je peuter kunt verwachten. Ook ontmoet je ouders die een kind hebben die in dezelfde fase zitten, en kun je ervaringen uitwisselen. In de oudergroep proberen we dan een antwoord te vinden dat bij jou, jouw kind en jouw situatie past.

De cursus vindt plaats op dinsdag 27 oktober, 3, 10 en 17 november 2015 (20.00-22.00 uur) in het Centrum voor Jeugd en gezin Leiden Noord aan het Arubapad. Aanmelden kan via de website van Centrum voor Jeugd en Gezin.

Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×