Het KraftPark in Leiden heeft gisteren de BT Inspiratie Award gewonnen. (Foto: Hielco Kuipers).

KraftPark Leiden wint BT Inspiratie Award

Het KraftPark in Leiden heeft gisteren de Nederlandse BT Inspiratie Award gewonnen. Het project, dat een initiatief is van De Urbanisator, ontving de prijs van het Vakblad Bedrijventerrein tijdens het BT Congres. KraftPark is een project van herontwikkeling om van het Kanaalpark in Leiden een nieuw bedrijventerrein te maken voor creatieve ondernemers.

KraftPark is een initiatief van de Urbanisator en wordt mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Leiden en lokale vastgoedeigenaren. Het kantoorgebouw DÉ PLEK op het bedrijventerrein KraftPark, biedt ruimte aan creatief ondernemerschap. Ook vormt het een platform voor samenwerking. Heb je zelf creatieve en innovatieve ideeën en ben je op zoek naar ruimte en inspiratie, dan kun je je online aanmelden om ‘Krafter’ te worden.

Economie Leiden kraftpark


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×