NASA-landing op Mars, internetdreiging en de kleinste kever

SCIENCE 071 logo

 

In een nieuw rapport stelt de NASA zich de ambitie om over vijftien jaar een bemande missie naar Mars te sturen. Wij willen hier natuurlijk alles over weten. Wij spraken professor Frank Israel, werkzaam als astronoom bij de Sterrewacht in Leiden.

Vorige week werd de Universiteit Leiden via internet bedreigd. Een student van 21 dreigde een bloedbad aan te richten. Het bleek loos alarm te zijn. Promovendus Jelle van Buuren onderzoekt internet-dreigementen en de mensen die hier achter zitten.

Redactrice Shannon Bakker vertelde ons alles over de kleinste kever ter wereld, groene wijken die beter voor je gezondheid zijn en olifanten die geen kanker kunnen krijgen. Luister het hieronder terug!

Leiden Science


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×