(Foto: Singelpark)

Eerste boom geplant in Energiepark

De Vrienden van het Leidse Singelpark, wethouder Frank de Wit en cliënten van de Binnenvest plantten gisteren de eerste boom van de kweektuin in het Energiepark op het Nuon terrein.

De Gemeente Leiden wil heel graag de singelrand groen maken. Inwoners van Leiden hebben vervolgens de Stichting Vrienden van het Singelpark op gezet om het Singelpark op het hoogst mogelijke kwaliteitsniveau te ontwerpen, aan te leggen, te beheren en te gebruiken.

Een mispel
Het Energiepark is een onderdeel van het toekomstige Singelpark als eerste stap werd gisteren de eerste boom, een mispel, geplaatst in het nog lege park. De mispel is overgeplaatst vanuit de Singelpark Kweektuin. In de kweektuin worden verschillende planten en bomen geplant in voorbereiding van het echte Singelpark.

Nadat de boom succesvol in de grond was geplant, was er een informatiebijeenkomst en een informatiemarkt over het Energiepark en haar toekomst.

Leiden Nieuws Singelpark vriend van het singelpark


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×