De vluchtelingen die een week in de 3 Octoberhal werden opgevangen, verhuizen vandaag naar sporthal De Cuyl in Oegstgeest. Het Rode Kruis zoekt vrijwilligers. (Foto: Google Maps).

Rode Kruis Leiden opnieuw op zoek naar vrijwilligers

Het Rode Kruis Leiden is opnieuw op zoek naar vrijwilligers voor noodhulp aan vluchtelingen. In sportcentrum De Klaverhal (Zoeterwoude) en sporthal De Cuyl (Oegstgeest) worden tijdelijk vluchtelingen opgevangen. Op beide plaatsen zijn vrijwilligers nodig. Ook in Voorhout worden sinds gisteravond 150 vluchtelingen opgevangen en ook daar heeft het Rode Kruis nog vrijwilligers nodig voor de begeleiding.

De planning van de vrijwilligers wordt geregeld door de Rode Kruis afdeling Leiden. Het Rode Kruis Leiden is heel blij met alle hulp die tot nu toe aangeboden is. De organisatie roept de ruim 2700 (!) mensen die zich eerder deze week al aangemeld hadden op om ook hun beschikbaarheid aan te geven voor de nieuwe locaties. Dat kan via een formulier op de website van het Rode Kruis.

Leiden Oegstgeest Zoeterwoude Vluchtelingen


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×