(Foto: PR)

Toneelgroep Al Dente speelt Café Apfelstrudel

Al Dente speelt van 30 oktober tot en met 14 november een nieuwe voorstelling genaamd Café Apfelstrudel in Theater De Ware Liefde aan de Kagerstraat. De voorstelling is een verzameling verhelderende samenspraken op basis van teksten van Bob den Uyl.

De in 1992 overleden Bob den Uyl is een in de vergetelheid geraakte schrijver van korte (reis)verhalen en gedichten. Zijn werk wordt gekenmerkt door een stevige dosis humor, soms vreemd, ironisch en altijd met een oog voor het menselijk tekort.

Café Apfelstrudel
Regisseur Jos Nijhof selecteerde een aantal teksten van zijn hand en vlocht ze aan elkaar tot een bonte opeenstapeling van scènes. Zes vertrouwde Al Dente-spelers nemen het publiek mee op een reisavontuur met een grillig verloop. Het doel wijzigt per scène en gaandeweg raakt de toeschouwer ervan doordrongen dat hij van geen enkele reis de voorgenomen bestemming zal bereiken. Niet voor niets luidt de zogenaamde Wet van Den Uyl: je vindt niet wat je zoekt, maar alleen dat wat je niet zoekt.

Café Apfelstrudel vindt plaats van 30 oktober tot en met 14 november in Theater De Ware Liefde. Meer informatie over de voorstelling en over toneelgroep Al Dente vind je op de website.

ad_cafe-apfelstrudel-e-flyer 2

Cultuur Leiden Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×