De nieuwe mascotte Tee heeft nu al de harten gestolen van de jeugdige ZZ Leiden fans. (Foto's: Chris de Waard).

10 Jaar ZZ Leiden gevierd met clinics op Beestenmarkt

Alweer 10 jaar is de Leidse zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid als hoofdsponsor verbonden aan ZZ Leiden Basketball. Een feestje dat vanmiddag sportief wordt gevierd met een hele serie clinics voor kinderen en een streetbasketball toernooi op de Beestenmarkt. Naast een potje basketballen konden de kids op de foto met Tee. De nieuwe mascotte van ZZ Leiden Basketball die is ontworpen in samenwerking met Naturalis waar over enkele jaren een echte T.rex is te zien.

Meedoen aan het toernooi is gratis, maar wie ook een basketballclinic wil doen betaalt daarvoor een kleine bijdrage van 1 euro. Die gaat naar het goede doel. Hans van der Leek van hoofdsponsor Zorg en Zekerheid legt uit: “Volgend jaar bestaat ook de zorgverzekeringswet precies 10 jaar. Daarom hebben we als extraatje een bijzonder Leids zorgdoel aan deze middag gekoppeld. De opbrengst van de clinics gaat naar jongerenhospice Xenia.

 

Advertentie

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×