De reünisten uit 1965 overhandigden een bedrag van 39.950 euro aan Carel Stolker. Dat bedrag is inmiddels gestegen naar ongeveer 42.000 euro.

Reünisten universiteit halen 42.000 euro op voor scriptieprijzen

Het Fonds Minerva Reünisten Jaar 1965 heeft 42.000 euro opgehaald voor de jaarlijkse scriptieprijzen van de Universiteit Leiden, dit geld wordt ondergebracht bij het Leids Universiteits Fonds (LUF). Tijdens de gouden lustrumviering van de reünisten afgelopen zaterdag, overhandigde reünist Willem Nagtglas Versteeg een cheque aan Carel Stolker, de rector magnificus van de universiteit.

Ieder jaar worden er prijzen van 3.000 euro uitgereikt aan de drie beste scripties. Met het bedrag dat opgehaald is, kan de prijs dus weer vier jaar uitgereikt worden. Rector magnificus Carel Stolker sprak in zijn toespraak de hoop uit, dat komend jaar een vluchtelingenstudent de scriptieprijs zou winnen.

Leiden Onderwijs


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×