Volgende maand wordt een buurtetentje in de Leidse Tuinstad-Staalwijk georganiseerd. (Afbeelding: PR).

Buurtfeest: Elkaars hapjes proeven in Buurtcentrum Libertas

Een zestal studenten organiseert in opdracht van de Universiteit Leiden, een buurtetentje in de Leidse Tuinstad-Staalwijk. Het buurtfeest vindt op 14 november plaats in Buurtcentrum Libertas, aan de Herenstraat 61.

Ieder wordt gevraagd zijn of haar eigen gerecht mee te nemen, zo kan iedereen van elkaars gerecht proeven en elkaars achtergrondverhaal horen. Na het buurtetentje worden een aantal recepten in een boekje gepubliceerd. Het buurtfeest dient is een proef. Het is de bedoeling dat het feest ook in andere wijken wordt georganiseerd.

De Winkeliersvereniging Herenstraat juicht het initiatief zeer toe en nodigt iedereen uit voor de feestelijke bijeenkomst. Via het Facebook evenement kun je je aanwezigheid melden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×