D66 Leiden zoekt naar Conciërge van het Jaar

D66 Leiden is opzoek naar de beste, leukste en meest behulpzame conciërge van Leiden. Voor het derde jaar op rij houdt de politieke partij de verkiezing voor Leidse Conciërge van het Jaar.

Vorig jaar won Jan van der Heijden, conciërge bij OBS de Morskring, de titel van Conciërge van het Jaar. In 2013 ging Hennie Noordervliet, conciërge aan het Waterland, er met de titel vandoor. Dit jaar conciergekrijgen alle Leidse conciërges weer de kans om de felbegeerde titel in de wacht te slepen.

D66 Leiden roept iedereen op om zijn of haar favoriete Leidse conciërge te nomineren voor de verkiezing. Stuur vóór 6 november een e-mail met daarin in de naam van de conciërge, de naam van de school én een korte motivatie, waarom hij of zij de beste conciërge is van Leiden, naar het e-mailadres dat te vinden is op de website van D66 Leiden.

Meer informatie over de Leidse Conciërge van het Jaar verkiezing vind je op de website van D66 Leiden.

Leiden Nieuws Politiek D66 Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×