(Foto: PR)

Politiek ZZP-Café in de Regentenkamer

D66 Leiden organiseert op woensdag 28 oktober vanaf 19.30 een politiek ZZP-Café in de Regentenkamer aan de Oude Vest 159A. Tweede Kamerlid Steven van Weyenberg en Robert Strijk, wethouder Economie en Binnenstad, zullen ook aanwezig zijn bij de discussieavond.

D66 is ervan overtuigd dat kleine en grote ondernemers de motor zijn voor economische groei en werkgelegenheid, zeker voor een stad als Leiden. Daarom spant D66 zich in om de lasten en regeldruk voor ondernemers te verminderen en nodigt Leidse ZZP’ers en geïnteresseerden daarom uit in de Regentenkamer voor een discussieavond.

D66 Leiden nodigt iedereen van harte uit om mee te discussiëren over meer kansen en vrijheid voor ZZP’ers. Inloop is vanaf 19.30 uur. Van 20.00 tot 21.00 uur spreken Robert Strijk en Steven Weyenberg het publiek toe. Vanaf 21.00 uur kan er gediscussieerd worden en achteraf is er tijd om na te praten onder het genot van een drankje. Meer informatie vind je over het ZZP Café op de website van D66 Leiden en op de Facebook pagina, waar ook aangemeld kan worden.

Advertentie

Economie Leiden Nieuws Politiek D66 Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×