Verkeersregelaar omvergereden: politie zoekt getuigen

Burgernet_logo.jpg

Gisteravond is een verkeersregelaar op de kruising van de Voorschoterweg met de Churchilllaan aangereden door de bestuurder van een groene Citroen Xantia. De automobilist is zonder te stoppen doorgereden. Er is dan ook geen signalement bekend. Het verkeersongeval vond gisteravond plaats tussen 18.10 uur en 18.15 uur. De auto reed weg in de richting van de Churchilllaan.

Mensen die iets gezien hebben of op een andere manier meer informatie hebben over de groene Citroen Xantia of de inzittenden, wordt gevraagd contact opnemen met de politie via 0900 – 8844. Alle informatie is welkom, ook details waarvan het belang wellicht niet direct duidelijk is. Anoniem reageren kan via 0800-7000 (gratis nummer).

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×